Homesaneeraus

Kun tilaat homesaneerauksen meiltä, voit luottaa ammattitaitoiseen palveluun. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Huolelliset vauriokohdan suojaustyöt ja alipaineistus eristävät vaurioalueen muista tiloista. Käytännössä homekorjauksessa noudatetaan asbestiremontin suojaustasoa.

Homekorjaus

Homekorjaus on vaativa ja monipuolinen prosessi, jolla poistetaan homevaurio esimerkiksi rakenteista ja kalusteista. Tarjoamme homekorjauspalvelut alkututkimuksista homepölysiivoukseen.

  • Kohteen tutkimus, homevaurioiden korjaussuunnitelma ja valvonnan toteutus (ulkopuolinen).
  • Tarvittaessa kontaminoituneen irtaimiston evakuointi ja puhdistus erillisessä tilassa.
  • Homepurkutyöt, pölynhallinta (RATU-ohjeistuksen mukaisesti).
  • Homevauriokohdan mahdolliset hajunpoistotyöt.
  • Tarvittaessa tiivistyskorjaukset.
  • Uuden materiaalin asennus.
  • Homepölysiivous.

Homepölysiivous

Homepölysiivous on erittäin tärkeä osa homesaneerausta. Ilmavirtauksien mukana mikrobit leviävät koko korjattavalle alueelle.

Homepölysiivous tarkoittaa niin sanotun loppusiivouksen lopuksi suoritettavaa äärimmäisen tarkkaa siivousta. Mikäli homepölysiivous suoritetaan heikosti tai jätetään tekemättä saattaa koko homesaneeraus epäonnistua.

Kosteusvaurioiden tai homevaurioiden korjauksen jälkeen normaali rakennussiivous ei tee pinnoista mikrobiologisesti (eli homemikrobeista) puhdasta vaan homepölysiivous on pakollinen vaihe homesaneerausta onnistuneen lopputuloksen varmistamiseksi.

Homevaurio

Homevaurio syntyy yleisimmin rakenteiden kastuessa lämpötilan ollessa samaan aikaan otollinen homeen kasvamiselle. Kosteusvaurion syy voi olla jokin yllättävät tapahtuma kuten vesivahinko. Homevaurio havaitaan useimmin homeen hajusta tai kun huomataan, että jokin pinta on kastunut tai muuttunut homeen väriseksi.

Ota meihin yhteyttä

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä!