Valokatalyysi

Nyt on oikea aika suojata tilojen pinnat antibakteerisella suoja-aineella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

TILAA MEILTÄ SUOJAKÄSITTELYPALVELU

ISOJEN TILOJEN KÄSITTELYT TEHOKKAASTI ULV-SUMUTUKSENA.

Titan valokatalyysi on käytössä jo useammassa EU sekä ETA maassa ja sitä on asennettu jo:

 • Hoivakoteihin, Palvelutaloihin, Ostoskeskuksiin, Tehtaisiin, Toimistoihin, Päiväkoteihin, Autoihin, Veneisiin, Lentokoneisiin, Ruokakauppoihin, kuntosaleihin ja yksityisasuntoihin.

Titan valokatalyysi vs. Koronavirus

 • Titan pinnoitteella on jo valmiiksi useampia tutkimus sertifikaatteja. Valmiiksi olemassa olevien sertifikaattien lisäksi olemme lähettäneet testi vedokset Titan valokatalyysi pinnoitteesta useampaan testauslaboratorioon Euroopassa. Tällä hetkellä Titan pinnoite on testeissä nyt, missä tutkitaan sen teho tuhota SARS-CoV-2 eli Koronavirus. Yksikään titaanioksidi valokatalyysipinnoite maailmassa ei ole vielä saanut sertifikaattia Koronaviruksen tuhoamisesta (Tarkistettu 21.01.2021), mutta se ei tarkoita etteivät ne sitä tuhoaisi. IGL Coatings Titan valokatalyysipinnoite on onnistunut testeissä tuhoamaan Covid-19, SARS-CoV-2 eli koronaviruksen (05.02.2021). Tällä hetkellä odotamme enään lopullista testiraporttia ja erillistä sertifikaattia. 

Titan valokatalyysi

 • Toiminta perustuu valokatalyysiin. Titan nimi tulee titaanidioksidista(TiO2), joka on erittäin kestävä ja täysin myrkytön yhdiste. Titaanidioksidia käytetään mm. myös jätevedenpuhdistuksissa. Ecocoat Titanin tapauksessa kuitenkin kyse on mikrokiteisestä titaanidioksidista joka on erittäin fotoaktiivinen.
 • Valokatalyysi on kemiallinen, valon vaikutuksesta tapahtuva reaktio joka vapauttaa happiradikaaleja. Nämä happiradikaalit tuhoavat erittäin tehokkaasti kosketuspinnoilla olevia bakteereita, viruksia, homeitiöitä sekä muita terveydelle haitallisia mikrobeja ja tämän lisäksi ne poistavat myös epämiellyttäviä hajuja. Pitkän suunnittelu ja kehittämisjakson ansiosta Titan pinnoitteella on myös erikoisominaisuus, se nimittäin toimii myös pimeässä!
 • Hyvänä esimerkkinä pinnoitteemme pitää mm. Ovien kahvat, portaiden kaiteet, vessat, pöydät, tarjoilu tiskit, ostoskärryt, ostokorit, hissit, julkisen liikenteen sekä muut suuret virus sekä bakteeripesäkkeet huomattavasti puhtaampina ja hygieenisempinä, kuin ne mitkä eivät ole pinnoitettu. Tällä voi olla, tai onkin merkittävä vaikutus tällä hetkellä vallitsevan koronaepidemian torjumiseksi. Pinnoite myös ennaltaehkäisee, etteivät tulevaisuuden epidemiat pääse leviämään yhtä tehokkaasti kuin, koronavirus epidemia.

Titan pinnoitteella on useampiakin sertifikaatteja ja tunnustuksia.

 • Titan on Maailman terveysjärjestön WHO:n ja Yhdysvaltain tautikeskus CDC:n ohjeiden mukaan tarkasti suunniteltu ja kehitetty tuote
 •  Maailman terveysjärjestön WHO:n hyväksymä
 • Titanilla on saanut ECHA:n (Euroopan kemikaalivirasto) laatima yksilöllisen koostumustunnisteen
 • ISO 9001:2015 sertifikaatti
 • ISO 21702:2019 sertifikaatti
 • ISO 22196:2011 sertifikaatti
 • Tehtaamme täyttää MS ISO / ISE 17025/2005 vaatimukset
 • Malesian yliopiston tutkimus ja sertifikaatti
  ( Malesian yliopsito on maailman yliopisto ranking tasolla 59. )
 • TÜV sertifikaatti
  ( TÜV on sertifikaatti, joka on tae erityisesti valmistusprosessin laadusta jaturvallisuudesta. Sertifiointimerkit, sertifikaatit ja testiraportit osoittavatasiakkaiden sitoutumisen laatuun, turvallisuuteen ja kestävään kehitykseen. Lähde TÜV SÜD )
 • NANOVerify sertifikaatti
  ( Nanoverify on taho testaa ja varmistaa tuotteiden oikeasti olevan aitoja nanoteknologia tuotteita sekä varmistaa myös tuotteen oikeellisuuden, että tuote on juuri sitä mitä kuuluukin olla. Lähde NANOVerify )
 • Tulossa pian 2021: Eurofins sertifikaatti
  ( Kansainvälinen Eurofins Group tarjoaa testaus-, analyysi-, sertifiointi- ja asiantuntijapalveluita. Eurofins toimii yli 800 laboratorion ja noin 50 000 asiantuntijan voimin 50 maassa. Teemme työtä, jotta ihmiset voivat luottaa kuluttamiensa tuotteiden, lääkkeiden ja elinympäristönsä turvallisuuteen. Lähde: Eurofins)
 • Tulossa pian 2021: Maleisian valtion ja yliopiston tuottaman
  Covid-19/ Sars-Cov-2 tutkimus. Eli Koronavirus tutkimus.

Ota meihin yhteyttä

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä!