“Ohessa tiivistyskorjausprojektin dokumentointi, mukavaa viikonjatkoa T. Toiviainen” “Hienoa. Kiitokset. Tiivistyskorjaukset sujuivat varsin mallikkaasti. T. Osmo L/As Oy…”

Keskustelu asiakkaan kanssa

Hei, kiitos työmaakirjoista ja kiitos vielä Katille hyvin tehdyistä tiivistyskorjauskista! Mukavaa kevän jatkoa! T. Antti T

Antti T

Hei, kiitos paljon tästä. Harvoin näkee näin kattavaa dokumentointia tehdystä työstä. Yst. Markus

Markus

Kellarin kreosoottipurku: “Sujui juuri kuten sovittiin. Hinta oli kohtuullinen (vaikkei halvin tarjous ollutkaan) erityisesti kun kyseessä oli jo vakiintunuttoimija eikä juuri äsken aloittanut. Kaverit olivat kohteliaita ja kommunikaatiokykyisiä. Päädyin ostamaan toisenkin urakan kun ensimmäinen sujui hyvin. Ja se toinenkin urakka sujui hyvin”.

Asiakas

Hei, kiitos silikonien vaihdosta. Siistiä jälkeä tuli. Laitatko laskun tulemaan sähköpostitse niin makselen pois? Kiitos! Yst. Juuli V.

Juuli V

On kauniiden sanojen aika. Neljällä käynnillä saitte eliminoitua ilmeisesti varsin mittavankin rottapopulaation vanhempieni talosta. Nyt siellä on pidetty yön yli hieman suklaata pöydällä ja keksiä lattialla, mutta niihin ei ole koskettu. Todella hieno juttu. Iso kiitos ja syvä kumarrus. Lisäkiitokset Eemelille, joka hienosti hoiti hommansa joka kohdassa ja tilanteessa. Kiitos teille ja toivottavasti emme tapaa. Kuitenkin jos siihen on syytä…

Atte K

Hei, Olipa ilo saada harvinaisen hyvin ja esteettisesti tehty työmaapäiväkirja. Kiitoksia tekijälle. Oli miten tahansa, tätä voin pitää tämän Joulun parhaana joululahjana.

Kirsti P

Kiitos puhdistuksesta! Hyvin on lähtenyt tupakanhaju kalusteista. Kiitos myös kotiinkuljettajille – olivat erittäin ystävällisiä ja kohteliaita miehiä!

Pirjo P

Hei! Kiitos laskusta ja hienosti hoidetusta urakasta! Kaverit olivat ihan loistotyyppejä.

Tua H

Eilinen venttiileiden asennus sujui hyvin ammattilaisen ottein ja olemme tyytyväisiä työjälkeen. Kiitos vielä Eskolle! Jo illalla nukkumaan mennessä yläkerran makkarissa ilma oli täysin erilainen, eli tarpeeseen venttiilit tulivat. Nyt eron kunnolla vasta tajuaa. Katsomme rotta-asiaa tarkemmin syksymmällä ja lisäventtiilien asennusta myös, eli palaamme näihin

Pertti R

Kiitos! Hyvää työtä teki Perttu täällä.

Anna

Hei, kiitos todella paljon hyvästä työstä. Olen iloinen että minulle kerrottiin tarkkaan miten homma etenee. Sain hyvän tunteen myös siitä, että tuota rottaongelmaa mietittiin proaktiivisesti siinä työtä tehdessä, koska se onkalo kivien alta löytyi ja siihen löytyi ratkaisu. Voit kertoa Augustolle ja Eemelille että hoitivat hommat kiitettävästi. Pidän myös siitä että lähetitte päiväkirjat kuvineen eri työvaiheista

Tyytyväinen asiakas

Täytyy kehua toimintaanne ja työntekijöitä, todella huomioonottavaa ja osaavaa porukkaa! Jos sopii, voin suositella yritystänne. Toimin itse huoltoyrityksessä.

Anniina M.

Kiitos kun kävitte savuttamassa asuntomme jokunen viikko sitten. Hometaloista tuodut tavarani saivat minut voimaan pahoin ja pelkäsin homeen leviävän uuteenkin asuntoon. Savutuksen jälkeen pystyn taas hengittämään kotona eikä tule sekavaa oloa päähän. Tietokonekin tuli sen verran puhtaaksi, että pystyn työskentelemään. Nokka vähän vuotaa, mutta muihin oireisiin verrattuna se on kestettävissä:) On taas voimia elää muutakin elämää, joka ei pyöri pelkästään…

Aura H.

Kiitos! Paljon kiitoksia hyvästä palvelusta! Kohtelias ja osaava nuorimies hoiti työnsä todella hyvin. Hyvää ja hienoa mainetta yrityksellenne. On upeata, että löytää työntekijöiksi tälläisiä nuoria, jotka tekevät työnsä hyvin ja ovat kiinnostuneita alastaan. Ja kuten hän sanoi, on hienoa ,että saa hyvää koulutusta alalla, josta on kiinnostunut ja jonka palveluksessa nyt on. Suosittelen.

Anna T.

Moikka Vesa Kävitte meillä kotona …intiellä …kalassa putsaamaassa homeita ja muuta pölyä tuossa reilu kk sitten, ei tässä muuta voi sanoa kuin KIITOS ! sen jälkeen kun puhdistitte asunnon niin multa on hävinnyt oireet ~100%sti !! Ei kutise enää naama, kaula ja kyynärtaipeet kun olen ollut asunnossa 15minuuuttia! Eikä tunnut hengitystien yläreunassa! Ei tunnu missään ? mikä on tässä asiassa…

Jari I.

Kävitte pesemässä ja desinfioimassa kahdenistuttavan divaanisohvamme. Kiitos erittäin hyvästä ja ripeästä palvelusta. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen ja tulemme suosittelemaan firmaanne muillekkin.

Kari K.

Moi! Kone lähti paluumatkalle. Kyllä se tehtävänsä hoiti hyvin, voin todellakin suositella! Kiitos.

Sakari

Haluan kiittää niitä työntekijöitä, jotka kävivät puhdistamassa huonekalujani viime keskiviikkona. Työn jälki ja tulos on aivan loistavaa. Kiitoksia

Remes

Hei, kiitos tuolin pesusta. Siitä tuli hieno. Suosittelen teitä ystävilleni.

Marja-Leena K

Onnistui loistavasti! Sohvasta tuli tosi puhdas ja kaunis! Kannatti pesettää! Sohva on kuivunut ja on vielä kauniimpi kuin illalla!

Helena S.

Kiitoksia paljon sohvien pesusta. Sohvat ovat kuin uudet ja kaikki meni sovitusti. Tulemme jatkossa käyttämään palveluitasi.

Mikko S.

Hei, Kiitos, tuli uudenveroinen sohva!

Rosa

Moi. Hyvin hoidettu homma, myös esimieheni mielestä.

Pasi K.

Vakuutusyhtiö kyseli onko lasku puhdistuksesta mennyt myös kiinteistön omistajalle. Korvauspäätös tuli ja kiitämme hyvästä työstänne.

Riitta L.

Syksy 2011. Tästä kuvassa näkyvästä hetkestä tuli tänään kuluneeksi 4 vuotta. Ostamamme talo oli rakennettu 1986 ja kuntotarkastus tehty ennen ostoa vajaa vuosi taakse päin. Kaikki ei kuitenkaan ollut ihan niin kuin piti, vaan uudessa kodissamme oli laajamittainen mikrobivaurio, sädesientä ja kaikkea muuta löytyi myöhemmissä laajemmissa tutkimuksissa, jotka tehtiin Vesan toimesta. Siitä se sitten lähti, vastaus kysymykseen mitä on homehelvetti…

Minna P.

Terve. Teiltä oli hyvä porukka töissä ja tekivät ripeästi sen mitä toivottiin. Olemme molemmat tyytyväisiä, hyvää palvelua teiltä. Kiitos ja hyvää Uutta vuotta!

Mika ja Katriina

Hei, sain sohvan kotiini ja olemme enemmän kuin tyytyväisiä puhdistuksen lopputulokseen! Kiitokset vielä hyvästä työstä

Holopainen

Teimme mittavan mikrobipuhdistusoperaation elektroniikka-irtaimistolle, joka evakuoitiin pahasti saastuneesta rakennuksesta: “Ennen puhdistuksia sain aina oireita avatessani fläppärin, puhdistusten jälkeen ei mitään oireita.

Heidi A.

Kiitos teille. Olen tyytyväinen palveluunne.

M. Löppönen

Olen tutustunut yrityksenne toimintaan viime vuosien aikana useissa kohteissa, joissa olette käyneet tekemässä homesiivouksia ja ajattelin ehdottaa teille tapaamista, sillä yrityksenne on minun nähdäkseni antanut toiminnastaan varsin hyvän kuvan ja asiakkaideni kertoman perusteella he ovat olleet palveluihinne tyytyväisiä.

HH

Kiitos toimituksesta. Hyvää jälkeä tuli.Olisin kiinnostunut tilaamaan myös kotiini yhden sohvan pesun. Asumme Espoossa.Koska tällainen olisi mahdollista?

R

Kiitos erittäin likaisen ja pintyneen mokkanahkasohvan onnistuneesta puhdistuksesta! Sohva ei jäänyt läikille tms. Ainoa mikä harmittaa on se, etten löytänyt yhteystietojanne jo aikoja sitten!

Arja K.

Hajua ei tunnu, kaikki lemu poissa tekstiileistäkin, jopa muovisista

Liisa S.

Kiitos tuolin puhdistustyöstä. Erinomainen tulos tuli.  

Senja J.

Aina kannattaa kysyä, sanoa, olla avoin. Suotta asiaa itekseen pyöritellä. Sain tällä viikolla uutisia kaverilta, joka oli sanonut asiakkaalleen, että sun vaatteet haisee vaaarrmaan homeelle…lopputulos, että koko homma tutkittu ja hoidettu ja tämä ihminen on kiitollinen siitä nyt eli kyll se kannattaa ainakin kysyä ammattilaiselta apua, jos on epäilystäkään ja itse suosittelen tätä herraa tiiminsä kanssa. Kiitos Vesa!  

Minna

Huomenta, sinulla on luotettavan tuntuisia ja palveluhenkisiä nuoria miehiä töissä. Molemmat kaverit olivat erittäin asiallisia ja kuuntelivat pieniä “toiveitani”. Kerro heille kiitokseni ja terveiseni.Muutenkin homma sujui mutkattomasti:). Hyvää syksyn jatkoa.

Jouni L.

Pystytään asumaan täällä rempatussa kodissamme nykyään eli kaikki hyvin sen suhteen.

Kimmo P.

Laitan ehdottomasti sun yhteystiedot talteen, koska me tarvitaan huonekalujen puhdistusta jos palataan Suomeen muuttokuorman kanssa myöhemmin. Olin niin tyytyväinen lopputulokseen, että suosittelen sun palvelua myös kaikille naapureille.

Sari N.

Tehopuhdistus Vesa Toiviainen Oy hoitaa kiinteistön ongelmatilanteet

Kiinteistöissä sattuu ja tapahtuu, eikä ongelmatilanteilta aina voida välttyä. Kun vahinko osuu kohdalle, on tärkeää toimia ammattitaitoisesti tilanteen vaatimalla tavalla. Anna meidän huoleksemme hoitaa mitä erilaisempia ongelmia kiinteistössä